Blog

Csakrák
13
Máj
A Csakrák aktiválása és harmonizálása segít a test - lélek -szellem harmóniáját megvalósítani, melyet - többek között - elősegíthetünk a hozzájuk kapcsolódó színek, ásványok viselésével is.
A féldrága kövekkel díszített csakra medálok így nem csak szépek, de viselésükkel megerősítjük az elkötelezettségünket az Egészség, a Jó-lét, a Béke és a Harmónia megteremtésében!
ezustnagyer.hu ékszer webáruházunkban számos csakra medál és gyűrű áll vásárólóink rendelkezésére, melyeket örömmal ajánlunk figyelmébe: Csakra ékszereink
Hamsa / Fatima Keze szimbólum
05
Aug

A kereszténységben a Hamsa Mária keze néven ismert. Termékenységet, boldogságot, jó szerencsét, egészséget és áldást jelent.

Fontos azonban rámutatni, hogy nem csupán vallásos vagy szent szimbólum, ahogy azt sokan gondolják.

Megvéd a negatív energiáktól, a károktól és a veszélyektől. Pozitív energiát áramoltat a fizikai testbe, és segíti a legtöbb betegség mielőbbi gyógyulását. Jézus iránti hűségünkre emlékeztet bennünket, és táplálja lelkünket.

 

Holdkő
03
Jún

Holdkő a nőiesség köve

Ez a csodálatos kő a hold fényét és a nőiesség erejét sugározza magából.

Mint a hold, segíti a víz egészséges áramlását, elősegíti a folyadékegyensúlyt, segít kiegynelíteni az energiákat. Jótékonyan hat az egész testre, kiváltképp a mirigyrendszerre. Számíthatunk rá a ciklusok harmonizálásában,  a hormonháztartás kiegyensúlyozásában.

Segít a testi és szellemi termékenységben. Fogékonnyá tesz a gyermkeáldásra, segíti a szülést, mint ahogy a kreatív, intuitív munkavégzést is. Vitalizál, fiatalít, hidratál, javítja az intuiciót, csillapítja a stresszt és annak káros hatásait. Kiegyensúlyoz és erővel tölt el.