Medál

Ékszer webáruházunkban több mint 100-féle Ezüst medál közül válogathat, melyeket az áttekinthető keresés és az egyszerűbb választás érdekében 12 kategóriába csoportosítottunk.

Ezüst Medáljaink között megtalálhatóak az ékköves cirkónia, opál, drágakövse és tenyésztett gyöngyös ékszerek, a vallásos, az ezoterikus és misztikus  jelképek ugyanúgy, mint az állatfigurák, a nyitható gravirozható, és nagyítós medálok. Árukészletünknél nagy figyelmet fordítunk arra, hogy mindenki megtalálja a számára kedves darbot! Minden stílushoz, minden alkalmomhoz kínálunk minőségi választékot.

Webshoppunban kizárólag 925-ös ékszer ezüstből készült, a magyar fémjelzési szabályok szerint fémjelzett ékszerek, medálok kerülnek forgalomba. Ékszereink magas minőségűek, így azokra széles körű garanciát vállalunk.

Tekintse meg teljes medálportfóliónkat, és válassza ki az Önhöz legjobban illőt!

Szállítás - Csomagolás 

Csapatunkkal azon dolgozunk, hogy Vásárlóinknak a megrendelt ékszerek a lehető legnagyobb örömet szerezzék, így különleges figyelmet fordítunk a csomagolásra is. Minden medált a méretéhez passzoló, elegáns ékszerdobozban, biztonságosan küldünk meg a Megrendelőjéhez. A csillámos ékszerdoboz alkalmi ajándékozás esetén is méltő díszcsomagolást biztost. Minden ékszer a sáját készletünkről áll a rendelkezésére. A a beérkezett  megrendeléseket 1 munkanapon belül feldolgozzuk és átajdjuk partnerünknek, a GLS futárszolgálatnak. A tőlünk rendelt medálok így 1-3 munkanapon belül gazdáik nyakába kerülnek.

Rólunk
Cégünk igazi családi vállalkozás, mely immár 1997-óta működik.  Piliscsabai ékszerüzletünkben alapítás óta várjuk kedves vásárlóinkat, napjainkban pedig a világhálón is megtalálhatóak vagyunk. Webshopunkat kisebb és nagyobb ékszerboltok ellátására hoztuk létre, de a magánvásárlóink között is nagy népszerűsérgre tett szert, köszönhetően a számos visszatérő és új vásárlónak.  Webáruházunk a minőségi ezüst ékszerekre spcializálódott, de üzletünk profiljába - az ezüst ékszerek mellett - az arany ékszerek készítése, javítása és forgalmazása is beletartozik. Kínálatunkban a Magyarországon készülő medálok mellett nagy számban található olasz, lengyel, török és thaiföldi ezüst ékszer is.

Medálok fényében
Több mint száz különféle medál található meg weboldalunkon. Az exklúzív tenyésztett gyöngy medálok mellett az opálköves, ásvány- és drágaköves medálok egyaránt fellelhetőek.  Gyönyörű ajándék Kedvesünk részére a becenevének a kezdőbetűje, betűmedálja, de egy nyithtató, gravírozható ezüst medál fényképpel, üzenettel ellátva is fantasztikus meglepetés. Külön kedveskedünk az állatbarátoknak, így az állat-figurás medálokat egy csokorba gyűlytöttük. A kutyák, a cicák és a lovak szerelmesei egyaránt megtalálhatják a Kedvencük ezüst alakját. Kínálatunkban vannak Szív, Nagyító, Élet Fa - Élet Virága, Csakra, és misztikus Ezoterikus medálok is, melyekhez ideális ezüst nyakláncok is rendelhetőek. 

Hogyan rendelhet?
Weboldalunk felépítésénél nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a felület vásárlóbarát legyen. Könnyen elérhetővé tettük az oldalon az általános tudnivalókat, szállítási és fizetési feltételeket, valamit egyszerűen tud keresni termékeink között is. Érdemes használnia a termékszűrőket, valamit a praktikus kereső funkció is a rendelkezésére áll.
Ha megtalálta vágyai medálját, nincs más dolga, mint azt a virtuális kosarába tenni. Amennyiben nem szeretne tovább válogatni, akkor a kosárra kattintva indítsa el megrendelését. Nem szükségszerű regisztrált vásárlónak lennie, regisztráció nélkül is le tudja adni ékszerrendelését. A szállítási és fizetési adatok kitöltése után válassza ki a fizetés típusát. Bankkártyás fizetésre, átutalásra, de akár készpénzfizetésre is lehetőséget biztosítunk. 

 

Célunk, hogy vásárlóink a megrendelt ékszerekkel szépséget, örömet és szeretet  éljenek meg. Válogasson medáljaink között kedvére!