Rólunk

Cégünk története
Az ezüstnagyker.hu weboldalt, mint az Aquila Kft. üzemeltetjük.
Cégünk egy családi vállalkozás, melyet 1997-ben, Édesapám, Lantos Béla – ötvös aranyműves, és Édesanyám, Lantosné Németh Petronella-kereskedelmi vezető alapította.
Az Aquila Kft.-t a 90-es évek változásait követően, az azóta is üzemeltetett piliscsabai ékszerbolt (Lantos Ékszer) megnyitásához hozták létre. Ezek előtt Édesapám a Fővárosi Óra Ékszer ötvös műhelyét 25 éven keresztül irányította. A Szent Korona hazaszállítását követően abban a megtiszteltetésben volt része, hogy néhány aranyműves szakember társaságában megvizsgálhatta azt, ötvös-szakmai szempontból kielemezhette. (Eredményeikről Csomor Lajos könyveiben és publikációiban olvashatnak.)
Édesanyám a Fővárosi Óra Ékszer kereskedelmi tevékenységét irányította, majd később a Goldhand Kft. ügyvezetői pozícióját is betöltötte.
Én, Lantos Orsolya, Édesapámtól tanultam az ötvösmesterséget, Édesanyámtól pedig az ékszer kereskedelmének az alapjait. A 2010-es évek elején alkalmam volt – az akkor talán legnagyobb - Parti Ékszer ezüst nagykereskedését vezetni. A piac átalakulását követően több ékszernagykereskedésnek voltam az üzletkötője, számos tapasztalatot szerezve a vidéki ékszerboltok működéséről, igényeiről, mely inspirációt jelentett weboldalunk létrehozásában, kialakításában.
Jelenleg családommal és lelkes csapatommal az Aquila Kft.-n belül végezzük a kis- és nagykereskedelmi tevékenységünket, elősorban az ezüst ékszerek forgalmazásával. Tevékenységünk legszebb, de egyúttal legnagyobb kihívása a webáruházunk fejlesztése, melyet a folyamatosan növekvő forgalom és látogatottság mellett is a lehető legmagasabb szinten kívánunk üzemeltetni.

A webáruház üzemeltetésén kívül számos rendezvényen jelenünk meg ezüst ékszereinkkel, valamint a régi és új kereskedelmi-, üzleti- partnereinket személyesen is rendszeresen látogatjuk. Édesanyámmal továbbra is üzemeltetjük piliscsabai üzletünket, ahol a készítéseket, javításokat szeretem magam végezni. Termékeink egy jelentős része itt (Lantos Ékszer, 2081 Piliscsaba, Templom tér 11.) személyesen is megtekinthető, megvásárolható vagy átvehető.

A weboldalunk
Az ezustnagyker.hu oldalt - bár egyéni vásárlókat is örömmel szolgálunk ki, - de elsősorban azzal a céllal hoztuk létre, hogy minőségi ezüst ékszerekkel, versenyképes árakon tudjuk ellátni azokat a kisebb - nagyobb ékszerboltokat, akik az árubeszerzésénél Budapesttől való távolságuk, vagy a kisebb készletezési lehetőségeik, esetleg az erre a célra fordított idő hiánya miatt versenyhátrányba kerülhetnének a nagy üzletláncok szorításában.
Célunk, hogy egy jól áttekinthető, széles választékú termékpalettát kínáljunk, mely minden partnerünk számára gyorsan és könnyen beszerezhető. Szolgáltatásainkat igyekszünk úgy fejleszteni, hogy az valós és rugalmas segítséget jelentsen partnerüzleteinknek az optimális készletezésben, valamint ezek pótlásában.
Viszonteladói kedvezményeinket a regisztráció után, az egyedi NEHITI engedély PR kódjának ellenőrzését követően állítjuk be, a viszonteladói árak kizárólag ezt követően, bejelentkezett állapotban jelennek meg!


Termékeink
Termékkörünk összeállításánál igyekszünk összhangot teremteni a különlegességek és a széles körben keresett ékszerek között. A választékunkban jelentős szerepet kap a partnereinknél is nagy sikert arató opál köves termékeink, valamint a valódi köves különlegességeink.
Választékunk azonban nem lehetne teljes a cirkónia köves és a hagyományos ezüst ékszerek nélkül, így megfelelő figyelmet szentelünk ennek a termékkörnek is.
Az általunk forgalmazott ékszerek a világ különböző tájáról érkeznek. Megtalálhatók köztük olasz, thaiföldi, de magyar készítések is. Ékszereink kivétel nélkül 925 °/°° tisztaságú ezüstből készülnek, melyet a hatályos jogszabályok szerinti fémjelzést követően hozunk forgalomba.
Mivel a nagykereskedelmi áruválasztékunk többszöröse a webshopban jelenleg elérhető kínálthoz képest, folyamatosan bővítjük az így elérhető termékeink körét és számát.

Termék fotók - Fényképezés
A termékfotózás, ezen belül is az ékszerek fotózása jelentős kihívást jelent a profi szakemberek számára is. Weboldalunk kialakításakor meghoztuk azt a döntést, hogy nem a fényképek professzionális alkotása a célunk, hanem az ékszerek szépségének a lehető legélethűbben megjelenítése. Így a fényképeket természetes körülmények között készítjük, az alkalmazott beállításokkal pedig a színeket a lehető legtermészetesebb tartományban tartjuk! Az ékszerekbben történő korrekciókat, a valóságtól eltérő retusálásokat pedig teljes mértékben kizárjuk! Így a fotóink minden esetben valós ékszert, valós körülmények között jelenítenek meg! Ezzel kívánjuk elősegítenivásárlóink és partnereink döntését, választását, valamint - reményünk szerint - az elégedettségét a termék átvételét követően is.

Ékszerek csomagolása
Mivel az ékszereket saját készletünkön tartjuk, a  megrendeléseket jellemzően 1 munkanapon belül feldolgozzuk! A megrendelt ékszereket a tüzetes minőségi ellenőrzést követően nagy figyelemmel készítjük össze.
Egyéni vásárlóinknak olyan ékszerdobozt választunk, mely az adott termék(ek)hez a legmegfelelőbb, olyan minőségben, melyben mi is szívesen vennénk át árut egy webes rendelést követően, amely maximálisan alkalmas ajándékozás esetén is.
Kereskedelmi partnereink részére a csomagolás leginkább a biztonságot szolgálja. A termékek feladása során minden esetben élünk értékbiztosítással a csomag valós értékének megfelelően.
Stratégiai partnerünkkel, az GLS futárszolgálattal közösen mindent megteszünk a csomagok pontos és gyors kézbesítése érdekében.

Minden partnerünknek és látogatónknak kellemes és eredményes böngészést kívánunk!

Kérdésük vagy észrevételük kapcsán pedig elérhetőségeinken örömmel állunk rendelkezésükre!

 

Lantos Orsolya 

ügyvezető ig.