Nyaklánc

Webáruházunk ékszerei  között az ezüst nyakláncok minőségi összeállításban, széles választékban találhatóak meg.

Kínálatunk összállításában arra törekedtünk, hogy a legnépszerűbb fazonokat a legjobb mindőségben kínáljuk Vásárlóinknak, melyek több vastagságban, szélességben és hosszúságban is elérhetőek. 

Megtalálhatóak webshopunkban a hagyományos, klasszikus ezüst láncok, mint a Kígyóláncok, az Anker, a Barbara, a Bismarck, a Pancer, a Cartier, a Figaucci, a Charles, vagy a Királyláncok, a Medál+Lánc összeállítások, a különleges Édesvízi Tenyésztett Gyöngysorok, az Ásvány és Drágaköves Nyakláncok, az Exklúzív Nyakékek, a Bőr Nyakláncok, és  a Férfi Ezüst Nyakláncok egyaránt. A kategória-oldalon a láncok, koliék, nyakékek fajtáit külön-külön szedtük, hogy Ön kényelmesebben tudjon válogatni közöttük.

Készletünk minden nyaklánca 925 Ezüstből készült, illetve a gyöngy és a fűzött nyakláncok 925 Ezüst zárszerkzettel vannak ellátva, melyeket  hivatalos fémjellel, a hatályos fémjelzési szabályok szerint hozunk forgalomba.

Tekintse meg nyaklánc választékunkat, válasszon stílusa szerint!

Tovább

Rólunk:
1997-ben nyitottuk meg üzletünket családi vállalkozásként Piliscsabán, ahol több mint 20 éve fogadjuk kedves vásárlóinkat. Itt az arany és ezüst ékszerek forgalmazásán túl azok javításával és készítésével is foglalkozunk. Websoppunk kínálatában az ékszerek 925-ös ezüstből készültek, melyeket a magyar fémjelzési szabályozás szerint hozunk forgalomba, így megbízható forrásból vásárolhatnak a hozzánk látogatók.
Ezüst láncaink elsősorban Olaszországban készülnek, de a gyöngysorok és bőr nyaklácok hazai gyártásból származnak, mely lehetőséget ad egyedi megrendelések teljesítésére is.

Hivatásunk, hogy a hazai ékszerpiacot - elérhető áron - kiváló minőségű ezüst ékszerekkel lássuk el, így a kínálatunk összeállításánál a minőség és használhatóság elsődleges szempontként szerepel.

Számunkra fontos, hogy az Üzletünkből vásárolt ékszer igazi örömet szerezzen Vásárlóinknak, így lelkesen segítünk akár az ékszer kiválasztásában, és a lehető legmagasabb minőségbiztosítás mellett nyújtjuk garanciáinkat , és szükség esetén a csere lehetőségét is nyakláncainkra.

Szállítás - Csomagolás

Számunkra nagyon fontos, hogy az ékszerek méltó eleganciával és biztonságban érkezzenek meg megrendelőinkhez. Nagy gondossággal választottuk ki árhuházunk ékszerdobozait, melyben az ezüst nyakláncok, nyakékek méltó díszcsomagolással kerülnek megrendelőikhez. A rendeléseket a lehető leggyorsabban, általában egy munkanapon belül feldolgozzuk és átadjuk a futárszolgálatnak, így partnerünk, a GLS többségében 1-2 napon belü kézhez szállítja Önnek.

Nyakláncok tárháza
A webáruházunkban található nyakláncok kínálata töredékei valódi árukészletünknek, de igyekszünk folyamatosan bővíteni webshopunkat is. Jelenleg több száz nyaklánc várja gazdáját az oldalra látogatók közül. A klasszikus ezüstláncok mellett a gyönyörű drágaköves nyakláncok, egyedi édesvízi tenyésztett gyöngysorok, és a valódi bőr nyakláncok is helyet kaptak oldalunkon. A férfiakra külön figyelmet fordítunk, így különválogattuk a nekik szánt ékszereket. Széles választékunknak köszönhetően mindenki megtalálja a stílusához legjobban illő láncot, nyakéket.

Hogyan rendelhet?
Webáruházunkat úgy építettük fel, hogy vásárlóink a lehető legkönnyebben találjanak rá a hozzájuk legjobban illő ékszerre, illetve egyszerűen megtalálják a választ a rendeléssel kapcsolatos kérdéseikre. Minden lap alján elérhetőek a fizetési feltételek és szállítási információk. Alkalmazkodunk vásárlóink igényeihez, így többféle fizetési mód között tud dönteni. Lehetősége van bankkártyával fizetni, előre utalni, de akár az utánvét is választhatja, és személyes átvétel esetén módmában áll készpénzben kifizetni a megrendelt nyaklánc árát.


Ha van elképzelése, hogy melyik fajta lánc közül választana a legszívesebben, akkor a képre kattintva jelenik meg a kategóriába tartozó összes nyaklánc. Ha kiválasztotta a megfelő darabot, a lánc hosszának kiválasztásával kattintson a "Kosárba" mezőre. Ha nem szeretne több ékszert vásárolni,  a virtuális kosárra klikkelve lehet a rendelést véglegesíteni. A kérés leadható előzetesen regisztrált vásárlóként, de akár regisztráció nélkül is. A szállítási és számlázási adatok megadása után a fizetés és szállítási módok kiválasztása következik. Ezután egy kattintással véglegesíteni a rendelését.

Válogasson kedvére, válasszon stílusa szerint!

Tovább