Nyaklánc

Webáruházunk ékszerei között az ezüst nyakláncok minőségi összeállításban, széles választékban találhatóak meg.

Kínálatunk összeállításában arra törekedtünk, hogy a legnépszerűbb nyaklánc fazonokat a legjobb minőségben kínáljuk Vásárlóinknak, melyek több vastagságban, szélességben és hosszúságban is elérhetőek. 

Készletünk minden nyaklánca 925 Ezüstből készült, vagy a fűzött nyakláncok esetén 925 Ezüst zárszerkezettel vannak ellátva,

melyeket  hivatalos fémjellel, a hatályos fémjelzési szabályok szerint hoztunk forgalomba.

Tekintse meg nyaklánc választékunkat, válasszon stílusa szerint!

Ezüst Nyakláncaink:

Nyaklánc kínálatunk hazai viszonylatban egyedül álló, hiszen az ezüst láncok olyan összeállítása érhető el, mely lefedi a hazai minőségi ezüst ékszer kínálat meghatározó részét. Fajtánként és méretenkéng olyan mennyiségű saját készlettel rendelkezünk, mely ez egyéni vásárlók mellett a viszonteladó parnereink kiszolágására is alkalmas.

Megtalálhatóak webshopunkban a hagyományos, klasszikus ezüst láncok, mint a Kígyóláncok, az Anker, a Barbara, a Bismarck, a Pancer, a Cartier, a Figaucci, a Charles, vagy a Királyláncok, a Medál + Lánc összeállítások, egyedi Édesvízi Tenyésztett Gyöngysorok, az Ásvány és Drágaköves Nyakláncok, az exkluzív Nyakékek, a Bőr Nyakláncok, és  a Férfi Ezüst Nyakláncok egyaránt. A kategória-oldalon a láncok, coliék, nyakékek fajtáit külön-külön szedtük, hogy Ön kényelmesebben tudjon válogatni közöttük.

Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy az valós ár-érték arányt tükrözzön, mely elsősorban az ezüst ékszer súlyához igazodik. Konkurens oldalakon rendszeresen megjelennek az "ezüst színű" vagy "ezüstözött" nyakláncok, de miért választana bizsu láncot, ha hasonló ár fekvésben akár nemesfém ékszert, ezüst nyakáncot is vásárolhat? Az ezüst hozzáadott értéke elvitathatatlan, melyet az emberiség évezredek óta ismer és elismer. A tömör kivitelű nyakláncok akár életre szóló darabok is lehetnek, de egy kis gondoskodással és oda figyeléssel a jó minőségű üreges kivitelek is hosszú évekig ékessége lehet.  

Sokan a nyakláncot úgy viselik, hogy az minden nap, vagy akár éjjel-nappal a nyakukban van. Persze szakmailag ezt mi nem feltétlen javasoljuk, de amennyiben mégis ez az elképzelése, tudunk olyan nyakláncokat kínálni, melyek a hétköznapi, vagy minden napi viseletre alkalmasak. Ehhez elengedhetetlen a nyaklánc rugalmas, vagy a tömör kivitele, és minőségi gyártása. Ellenkehő esetben a lánc hamar elhasználódik, megtörik vagy elszakad, az egyéb "fém" "színezett" "ezüstözött" nyakláncok felülete pedig hamar lekopik. Fontos szempont az is, hogy a nyaklánc folyamatosan érintkezik a bőrével, melyet kémia, biológiai folyamatok kísérik. Ezért nem lehet mindeggy, hogy annak összetétele micsoda, az sem, hogy az egyáltan megismerhető-e. Mivel az ezüstnek erős fertőtlenítő hatása van, biztos lehet benne, hogy ez az interakció az egészségét szolgálja, még akkor is, ha ennek jeleként esetleg az ezüst nyaklánc felületén megjelenik némi elszíneződés. Fontos azonban, hogy ezüst nyaklánccal, ezüst ékszerekkel termálvízbe ne menjen, mert az gyakran javíthatatlanul roncsolja az ezüst ékszer felületét. 

Az ezüst nyakláncok tisztítására ajánljuk az ezüst tisztító folyadékot, és/vagy ezüst tisztítókendőt, melyekkel tisztán és csillogóan tudja tartani ezüst nyakláncait. Ezek áruházunkban elérhetőek és megvásárolhatóak: https://ezustnagyker.hu/ezust-tisztitas-apolas

Rólunk:
1997-ben nyitottuk meg üzletünket családi vállalkozásként Piliscsabán, ahol több mint 20 éve fogadjuk kedves vásárlóinkat. Itt az arany és ezüst ékszerek forgalmazásán túl azok javításával és készítésével is foglalkozunk. Websoppunk kínálatában az ékszerek 925-ös ezüstből készültek, melyeket a magyar fémjelzési szabályozás szerint hozunk forgalomba, így megbízható forrásból vásárolhatnak a hozzánk látogatók.
Ezüst láncaink elsősorban Olaszországban készülnek, de a gyöngysorok és bőr nyakláncok hazai gyártásból származnak, mely lehetőséget ad egyedi megrendelések teljesítésére is.

Hivatásunk, hogy a hazai ékszerpiacot - elérhető áron - kiváló minőségű ezüst ékszerekkel lássuk el, így a kínálatunk összeállításánál a minőség és használhatóság elsődleges szempontként szerepel.

Számunkra fontos, hogy az Üzletünkből vásárolt ékszer igazi örömet szerezzen Vásárlóinknak, így lelkesen segítünk akár az ékszer kiválasztásában, és a lehető legmagasabb minőségbiztosítás mellett nyújtjuk garanciáinkat, és szükség esetén a csere lehetőségét is nyakláncainkra.

Szállítás - Csomagolás

Számunkra nagyon fontos, hogy az ékszerek méltó eleganciával és biztonságban érkezzenek meg megrendelőinkhez. Nagy gondossággal választottuk ki áruházunk ékszerdobozait, melyben az ezüst nyakláncok, nyakékek méltó díszcsomagolással kerülnek megrendelőikhez. A rendeléseket a lehető leggyorsabban, általában egy munkanapon belül feldolgozzuk és átadjuk a futárszolgálatnak, így partnerünk, a GLS többségében 1-2 napon belül kézhez szállítja Önnek.

Nyakláncok tárháza
A webáruházunkban található nyakláncok kínálata töredékei valódi árukészletünknek, de igyekszünk folyamatosan bővíteni webshopunkat is. Jelenleg több száz nyaklánc várja gazdáját az oldalra látogatók közül. A klasszikus ezüstláncok mellett a gyönyörű drágaköves nyakláncok, egyedi édesvízi tenyésztett gyöngysorok és a valódi bőr nyakláncok is helyet kaptak oldalunkon. A férfiakra külön figyelmet fordítunk, így különválogattuk a nekik szánt ékszereket. Széles választékunknak köszönhetően mindenki megtalálja a stílusához legjobban illő láncot, nyakéket.

Hogyan rendelhet?
Webáruházunkat úgy építettük fel, hogy vásárlóink a lehető legkönnyebben találjanak rá a hozzájuk legjobban illő ékszerre, illetve egyszerűen megtalálják a választ a rendeléssel kapcsolatos kérdéseikre. Minden lap alján elérhetőek a fizetési feltételek és szállítási információk. Alkalmazkodunk vásárlóink igényeihez, így többféle fizetési mód között tud dönteni. Lehetősége van bankkártyával fizetni, előre utalni, de akár az utánvét is választhatja, és személyes átvétel esetén módjában áll készpénzben kifizetni a megrendelt nyaklánc árát.


Ha van elképzelése, hogy melyik fajta lánc közül választana a legszívesebben, akkor a képre kattintva jelenik meg a kategóriába tartozó összes nyaklánc. Ha kiválasztotta a megfelelő darabot, a lánc hosszának kiválasztásával kattintson a "Kosárba" mezőre. Ha nem szeretne több ékszert vásárolni, a virtuális kosárra klikkelve lehet a rendelést véglegesíteni. A kérés leadható előzetesen regisztrált vásárlóként, de akár regisztráció nélkül is. A szállítási és számlázási adatok megadása után a fizetés és szállítási módok kiválasztása következik. Ezután egy kattintással véglegesíteni a rendelését.

Válogasson kedvére, válasszon stílusa szerint!