Gyűrű

Az eustnagyker.hu ékszer webáruházban örömmel mutatjuk be gyűrű kínálatunkat, melyben széles fazon- és méretválasztékban több száz ékszer található meg. Az egyszerűbb keresés és a könnyebb választás érdekében négy fő típusba csoportosítottuk őket. Így ha nem szeretné az egész gyűrű kollekciónkat átböngészni, lehetősége van célirányos keresésre is.

Webshopunk kínálatát a vásárlóink igényeihez igazítottuk, ezért ugyanúgy megtalálhatóak a mutatós, vagány darabok, mint a szolid, elegáns szoliter gyűrűk is. Minden ékszerünk 925 ékszer-ezüstből készül, melyeket a hatályos magyar fémjelzési szabályoknak megfelelően hozunk forgalomba. A gyűrűink jelentős részét ródium bevonattal díszítünk, mely nemcsak különleges fehér fényt biztosít az ékszereknek, de megvédi őket az esetleges elszíneződéstől is. Megtalálhatóak kínálatunkban különböző típusuú köves gyűrűk mellett a "sima" azaz kő nékül ezüst gyűrű, és jó-néhány klasszikus az ezoterikus és a férfi ezüst gyűrűk közül is.

Tekintse meg  gyűrű választékunkat, válasszon stílusa szerint!

Rólunk

Ékszerüzletünket családi vállalkozáskén 1997-ben nyitottuk Piliscsabán, a webshop pedig 2010 óta üzemel. Munkánkat szívvel-lélekkel végezzük, hogy vásárlóinkat a lehető legszebb ékszerekkel szolágáljuk ki.

A forgalomba hozott ékszereink értékesítésén kívül, Üzletünkben vállaljuk az egyedi arany- és drágaköves gyűrűk készítését is, szükség esetén pedig ötvöseink és foglalóink segítségével javítjuk is őket. A drágaköveket, mint a brillek, zafírok, rubinok, smaragdok, megrendelőnk elképzelése szerint szerezzük be az európai drágakő piacokról, de gyönyörű kövek állnak a rendelkezésünkre  a másodlagos-drágakő kategóriából is, mint a topáz, a turmalin vagy a gránát.

Árukínálatunk elsősorban a világpiacról származnak, és nagy hangsúly fektetünk arra, hogy a legjobb minőségű ékszerek kerüljenek a kínálatunkba.  Az ékszerek, drágakövek és tenyészett gyöngyök minőségére, eredetiségére, valódiságára teljes garanciát vállalunk. Számos ékszerboltnak évek óta vagyunk megbízható beszállítója,  és a magánvásárlók között is sokak  hűségét és bizalmát tudhatjuk magunkénak.

Nagykereskedelmi árukészletünk többszöröse a webshoppon elérhetőnek, de folyamatosan dolgozunk azon, hogy online is s minél több ékszerünk elérhető legyen.

Webáruházunkat elsősorban kisebb- nagyobb ékszerboltok kiszolgálására sepecializáltunk, de magánszemélyként is örömmel szolgáljuk ki.  Törzsvásárlóink mellett örömmel fogadjuk az új érdeklődőket is.

A gyűrűk vonzásában

Webshopunkban a több száz gyűrűt 4 fő kategóriába csoportosítottuk. Az opálköves, a cirkónia köves gyűrűk mellett az egyedi drága- , ásványköves, valamint a kő nélküli modellek is megtalálhatóak. Ha nincs ideje átlapozni teljes kínálatunkat, válasszon a kategóriák közül, hogy a kedvencét mielőbb megtalálhassa. Az oldalon kereshet a kő fajtája, színe, a gyűrű méretére és az árára szerint is, mely nagy segítségére lehet, hogy megtalálja az áhított darabot.

Fontos a megfelelő méretű gyűrű kiválasztása. Bár ujjunk vastagsága napról napra változik, és tolerál 1-1 szám eltérést, de a gyűrű kényelmes és biztonságos viselete elengedhetetlen. Ehhez fontos a pontos méret, melyet a gyűrű belső kerületével, milliméterben határozunk meg.  A mérésben segítségére lehet egy korábbi, kényelmes gyűrűje, melynek átmérője megadja a pontos méretet a mérettáblázatunk segítségével. Továbbá a gyűrűméretének pontosítását kérheti egy ékszerboltban is.  Mi az Üzletünkben szakmai tanácsadással is készséggel állunk vásárlóink rendelkezésére.

Gyűrűinket minden esetben elegáns, csillámos ékszerdobozban küldjük meg, mely tovább-ajándékozás esetén is impozáns csomagolást biztosít.

Hogyan rendeljen?

Weboldalunkon a rendelés egyszerű és kényelmes. Megtehetjük visszatérő, regisztrált vásárlóként, regisztrálhatunk újonnan, vagy akár regisztráció nélkül is vásárolhat. Az egyes oldalak alján megtalálhatóak a vásárlási, fizetési és szállítási információk.

Ha átböngészte a kollekciónkat, és kiválasztotta a megrendelni kívánt gyűrűt, akkor a kiválasztott méret megadásával tudja a terméket a kosárba tenni. Ha befejezte a vásárlást, akkor a kosár tartalmára kattintva tudja a rendelését véglegesíteni. Az adatok megadása és az általános feltételek elfogadása után van lehetősége fizetni bankkártyával vagy átutalással. De kérhetjük utánvétellel, melyet a GLS futárnál rendezhet készpénzzel, vagy akár bankkártyával is.  Személyes átvétel esetén Üzletünkben szeretettel várjuk, ahol szintén lehetősége van bankkártyás fizetésre is. A megrendelését 1 munkanapon belül feldolgozzuk, így gyűrűje akár 2 munkanap elteltével Önnél lehet.

Ha megérkezett az ékszer, örömmel vesszük visszajelzését, hogy elnyerte-e a tetszését!

Viselje gyűrűjét egészséggel, lelje benne nagy örömét!