ezustnagyker garancia

Kedves Vásárlónk!

Számunkra fontos, hogy az oldalunkon vásárolt ékszer a lehető legnagyobb örömet szerezze Önnek, és/vagy annak, akinek ajándékul vásárolja.  Ahhoz, hogy ebben biztosak lehessünk, a lehető legmagasabb minőségbiztosítási rendszerünk mellett  az alábbi garanciákat nyújtjuk:

 • 925 Ezüst garancia: Webáruházunkban kizárólag magyar fémjelzési szabályozásnak megfelelő ezüst ékszereket forgalmazunk. Nálunk nem fog találni acél, nikkel, orvosi fém, vagy ezüstözött és ezüsttel futtatot ékszert! Bár olyan ékszerünk több is van, melynek anyaga elsősorban drágakő, ásvány, gyöngy, gyöngyház vagy korall, de ezket is, egytől egyig ezüst (bújtatós, zár, stekker vagy akasztós) szerkezettel láttuk el.
 • Ásvány és drágakő garancia: Minden forgalomba hozott kő - legyen az drágakő, féldrágakő vagy ásvány -  valódiságára 3 év pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!  
 • Ékszer csere garancia: ha az ékszer kézhezvételkor mémgsem lett a kedvence, de áruházunkban talált olyat, melyre szívesen becserélné, az átvételt követő 5 napon belül megteheti úgy, hogy a visszaszállítás, és a csereékszer kiszállításának a költségét is mi álljuk. (A cseregarancia igénybevételéhez a megrendelt ékszer árának minimum 80%-t kell levásárolnia.)
 • Temékfotó garancia: Amennyiben az ékszer mégsem olyan, mint ahogy elképzelte, és nem talált olyan ékszert oldalunkon, melyre szívesen becserélné, és ezt a kézhezvételt követően haladéktalanul, de legkésőbb  3 napon belül jelzi felénk (emailen vagy telefonon), akkor biztosítjuk az ingyenes visszaszállítást, és a megrendelésének értékének teljes visszafizetését.
 • 15 nap visszavásárlási garancia: a megrendelt ékszert/ékzsereket az átvételt követő 15 napon belül bármikor visszaküldheti, és mi visszautaljuk a rendelésének teljes értékét, beleértve a szállítási és kezelési költséget egyaránt! Ebben az esetben a visszaküldés költsége az Öné, és az elállási jog szabályozási kérdései vonatkoznak rá.  A visszaszállítást kérheti cégünktől is, mely egyszerű, kényelmes és biztonságos. A visszaszállítás költsége ez esetben a megrendeléstől elálló Ügyfelünké, melynek mértéke megegyezik az Házhosszállítás aktuális alapárával (jelenleg 1450 Ft).
 • Jótállás, termékszavatosság: ékszereinket a mindenkor hatályos jogszabályozásnak megfelelő jótállással és termékszavatossággal biztosítjuk.  
  • A jótállás időtartama:
   • 10 000 forint - 100 000 forint összegű eladási ár esetén 1 év,
   • 100 001 forint - 250 000 forint összegű eladási ár esetén 2 év,
   • 250 001 forint összegű eladási ártól 3 év.
  • Fogyasztóként a jótállásból fakadó jogairól itt tájékozódhat.

A feltüntetett garanciákon túl, fordulhatnak hozzánk az ékszerek használatából fakadó sérülések javításában, úgy mint kőpótlás, forrasztás, javítás, tisztítás.

Köszönjük, hogy megtisztel mindekt bizalmával!

ezustnagyek.hu csapata