ezustnagyker garancia

Kedves Vásárlónk!

Számunkra fontos, hogy az oldalunkon vásárolt ékszer a lehető legnagyobb örömet szerezze Önnek, és/vagy annak, akinek ajándékul vásárolja.  Ahhoz, hogy ebben biztosak lehessünk, a lehető legmagasabb minőségbiztosítási rendszerünk mellett  az alábbi garanciákat nyújtjuk:

 • 925 Ezüst garancia: Webáruházunkban kizárólag magyar fémjelzési szabályozásnak megfelelő ezüst ékszereket forgalmazunk. Nálunk nem fog találni acél, nikkel, orvosi fém, vagy ezüstözött és ezüsttel futtatot ékszert! Bár olyan ékszerünk több is van, melynek anyaga elsősorban drágakő, ásvány, gyöngy, gyöngyház vagy korall, de ezket is, egytől egyig ezüst (bújtatós, zár, stekker vagy akasztós) szerkezettel láttuk el.
 • Ásvány és drágakő garancia: Minden forgalomba hozott kő - legyen az drágakő, féldrágakő vagy ásvány -  valódiságára 3 év pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!  
 • Ékszer csere garancia: ha az ékszer kézhezvételkor mémgsem lett a kedvence, de áruházunkban talált olyat, melyre szívesen becserélné, az átvételt követő 5 napon belül megteheti úgy, hogy a visszaszállítás, és a csereékszer kiszállításának a költségét is mi álljuk. (A cseregarancia igénybevételéhez a megrendelt ékszer árának minimum 80%-t kell levásárolnia.)
 • Hibátlan termék garancia: Magas minőségi elvárásainkkal, és annak folyamatos ellenőrzésünk mellett szavatoljuk Vásárlóinknak (a jogszabályi kereteken túl is) szavatoljuk az ékszerek kiváló minőségét. Ha azonban mégis olyan ékszer kerül Önhöz, melyben bármilyen minőségi kivetni valót talál, és ezt (az átvételt követő) 3 napon belül jelzi felénk, ingyenes cserével - vagy ha ez nem lehetséges, vagy nem kéri, akkor ingyenes visszaszállítással gondoskodunk az Ön 100%-os kártalanításáról.
 • 15 nap visszavásárlási garancia: a megrendelt ékszert/ékzsereket az átvételt követő 15 napon belül bármikor visszaküldheti, és mi visszautaljuk a rendelésének teljes értékét, beleértve a szállítási és kezelési költséget egyaránt! Ebben az esetben a visszaküldés költsége az Öné, és az elállási jog szabályozási kérdései vonatkoznak rá.  A visszaszállítást kérheti cégünktől is, mely egyszerű, kényelmes és biztonságos. A visszaszállítás költsége ez esetben a megrendeléstől elálló Ügyfelünké, melynek mértéke megegyezik az Házhosszállítás aktuális alapárával, jelenleg 1500 Ft.
 • Jótállás, termékszavatosság: ékszereinket a mindenkor hatályos jogszabályozásnak megfelelően jótállással és termékszavatossággal biztosítjuk.  
  • A jótállás időtartama:
   • 10 000 forint - 100 000 forint összegű eladási ár esetén 1 év,
   • 100 001 forint - 250 000 forint összegű eladási ár esetén 2 év,
   • 250 001 forint összegű eladási ártól 3 év.
  • Fogyasztóként a jótállásból fakadó jogairól itt tájékozódhat.

 

 • FIGYELEM: A garanciális feltétlek NEM vontakoznak az ékszer mechanikai és kémiai úton történő sérüléseire, és az ezekből fakadó hibákra! Minden  Ezüst Ékszer alkalmi viselet, mely megkíván némi törődést és odafigyelést. Igaz ez akkor is, ha vannak olyan darabok, melyek jobban ellenállnak a hétköznapi kihívásoknak.  
  • Így a savas, kénes anyagok és/vagy a viselő testének Ph értékenek hatására történő elszineződés NEM minőségi probléma, hanem az ezüst sajátossága, így az garanciális cserét vagy javítást nem von maga után. 
  • A fizikai behatások által történő szakadások, fogalalt sérülések, ezek által kieső kövek szintén NEM garanciális problémák, hiszen ezek nem az ékszer gyártási hibájából, vagy cégünk hibás teljseítéséből számraznak.
 • Ha mégis hasonló probléma előfordul, örömmel állunk rendelkezésére az ékszerek használat útján keletkezet sérülések javításában, úgy mint kőpótlás, forrasztás, javítás, tisztítás, melyre külön árajánlatot adunk.

Köszönjük, hogy megtisztel mindekt bizalmával!

ezustnagyek.hu csapata