ezustnagyker garancia

Kedves Vásárlónk!

Számunkra fontos, hogy az oldalunkon vásárolt ékszer a lehető legnagyobb örömet szerezze Önnek, és/vagy annak, akinek ajándékul vásárolja.  Ahhoz, hogy ebben biztosak lehessünk, a lehető legmagasabb minőségbiztosítási rendszerünk mellett  az alábbi garanciákat nyújtjuk:

  • 925 Ezüst garancia: Webáruházunkban kizárólag magyar fémjelzési szabályozásnak megfelelő ezüst ékszereket forgalmazunk. Nálunk nem fog találni acél, nikkel, orvosi fém, vagy ezüstözött és ezüsttel futtatot ékszert! Bár olyan ékszerünk több is van, melynek anyaga elsősorban drágakő, ásvány, gyöngy, gyöngyház vagy korall, de ezket is, egytől egyig ezüst (bújtatós, zár, stekker vagy akasztós) szerkezettel láttuk el.
  • Ásvány és drágakő garancia: Minden forgalomba hozott kő - legyen az drágakő, féldrágakő vagy ásvány -  valódiságára 3 év pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!
  • Ékszerfotó garancia: Törekszünk rá, hogy termékfotóink élethűen türközzék ékszereinket, így nagyobb retusálás és filterek használata nélkül jelenítjük meg azokat.  Amennyiben a termékfotó alapján mégsem olyan a megérkezett ékszer, mint amira számított, és ezt - a termék átvételétől számított -  3 napon belül jelzi felénk, a teljes rendelési érték visszafizetése mellett gondoskodunk az ékszer ingyenes visszaszállításáról is!  
  • Ékszer csere garancia: ha az ékszer kézhezvételkor mémgsem lett a kedvence, de áruházunkban talált olyat, melyre szívesen becserélné, az átvételt követő 10 napon belül megteheti úgy, hogy a visszaszállítás, és a csereékszer kiszállításának a költségét is mi álljuk. 
  • 15 nap visszavásárlási garancia: a megrendelt ékszert/ékzsereket az átvételt követő 15 napon belül bármikor visszaküldheti, és mi visszautaljuk a rendelésének teljes értékét, beleértve a szállítási és kezelési költséget egyaránt! Ebben az esetben azonban a visszaküldés költsége az Öné, és az elállási jog szabályozási kérdései vonatkoznak rá.
  • Jótállás, termékszavatosság: ékszereinket a mindenkor hatályos jogszabályozásnak megfelelő jótállással és termékszavatossággal biztosítjuk. 

A feltüntetett garanciákon túl, fordulhatnak hozzánk az ékszerek használatából fakadó sérülések javításában, úgy mint kőpótlás, forrasztás, javítás, tisztítás.

Köszönjük, hogy megtisztel mindekt bizalmával!

ezustnagyek.hu csapata