Bokalánc

Ezüst Ékszer webáruházunkban örömmel mutatjuk be bokalánc kínálatunkat. Kollekciónkban megtalálhatóak a klasszikus ezüst láncok és a különleges köves, ásványos, gyöngyös bokaláncok egyaránt. Így oldalunkon megtalálja stílusához, ruhájához, bokájához legjobban illő darabot!

Minden bokalánc saját magyarországi raktárkészletünkön van, melyet akár azonnal redelkezésére állnak Üzletünkben, vagy 1 napos kiszállítással megrendleheti az alábbi felületen.

Bokaláncaink 925 Ezüstből (ásványok esetén 925 ezüst zárszekezettel) készültek, melyeket a magyar fémjelzési szabályok szerint hozunk forgalomba!

Bokaláncaink egyikével tegye még különlegesebbé bokáját és egyedibbé nyári viseletét. Válasszon Stílusa szerint! 

ÚJ
Több mint 5 db 
Raktáron
Kedvencekhez
Lápisz
Anyaga
Lápisz + 925 ezüst szerkezet
Felületkezelés
Rhódium
9 950 Ft
Összehasonlítás
ÚJ
Több mint 5 db 
Raktáron
Kedvencekhez
Ametiszt Bokalánc - Félmerev
Ametiszt
Anyaga
Ametiszt + 925 Ezüst zárszerkezet
Felületkezelés
Rhódium
9 950 Ft
Összehasonlítás

Webáruházunk célja, hogy vásárlónikat kiváló minőségű, megfelelő ár-érték arányú ezüst ékszerekkel lássuk el. Az ékszerek fogyasztói ára minden esetben tükrözi annak valós érétkét. Gyakran az egyéb fém ékszerek ára meghaladja az ezüst ékszerekét, de miért választana bizsu ékszert, ha azt nemesfémből is megvásárolhatja?!

Bokaláncaink kínálatát úgy állítottuk össze, hogy megjelenjenek köztük a klasszikus darabok, de áruházunk saját kollekciójaként megjelennek a különleges, féldárága kövekből, és valódi Tenyésztett Gyöngyökből főzött bokaláncok is. Ezeket damilra vagy cápa zsinórra füztük, és ezüst zárszerkezettel és ezüst hosszabbító szárral láttuk el. Őket kis szériában készítjük, ezért megvásárlásával biztos lehet az egyediségében. A színes ásványok kiváló kiegészítői a fürdőruháknak, papucsoknak, nyári viseleteknek. Hisszük, hogy a hölgyek bokája fedetlenül önmagában is gyönyörű, de a bokaláncaink egyikével a figyelem középpontjába helyezi.

Csapatunkkal azon dolgozunk, hogy vásárlóink kívánságait a legjobb tudásunk szerint  szolgáljuk ki. A csomagolás munkánk egyik legforntosabb része, hiszen tudjuk, hogy a megerndelt ékszer ajándék lesz Szeretjének, vagy saját magának. Így az általunk használt prémium csillamos díszdoboz biztosan méltó csomagálás lesz az átadásra, vagy az átvételre.

Megrendeléseinket 1 munkanapon belül feldolgozzuk, így  akár a következő munkanapon Önnél lehet, de örömmel állunk rendelkezésére személyesen is a piliscsabai Lantos Ékszer üzletünkben, ahhol a webáruház ékszereit megtekintheti, megpróbálhatja és megvásárolhatja!


Ékszer webshoppunkban vásárolhat magán személyként is a feltüntetett fogyasztói árakon. Van lehetősége visszatérő vásárlóként, új regisztrálóként, de akár regisztráció nélkül is vásárolni. Amennyiben regisztrál oldalunkra, vásárlásai után 5% értékű levásárolható kuponnal jutalmazzuk.

Ha már megrendelte oldalunkon a kiválasztott ezüst bokaláncot, köszönettel vesszük, ha visszajelez számunknra, elnyerte-e a tetszését. Ha pedig annyira tetszik Önnek is, mint nekünk, akkor hálásak vagyunk, ha az örömét megosztja velünk.