Bokalánc

Ezüst Ékszer webáruházunkban örömmel mutatjuk be bokalánc kínálatunkat. Kollekciónkban megtalállhatóak a klasszikus ezüst láncok és a különleges köves, ásványos, gyöngyös bokaláncokat egyaránt. Így oldalunkon megtalálhatja stílusához, ruhájához, bokájához legjobban illő darabot

Minden bokalánc saját magyarországi raktárkészletünkön van, melyet akár azonnal redelkezésére állnak Üzletünkben, vagy 1 napos kiszállítással megrendleheti az alábbi felületen.

Bokaláncaink 925 Ezüstből (ásványok esetén 925 ezüst zárszekezettel) készült, melyeket a magyar fémjelzési szabályok szerint hozunk forgalomba.

Tegye bokaláncaink egyikével tegye még különlegesebbé bokáját és egyedibbé nyári viseletét. 

Raktáron: 2 db
Raktáron
Kedvencekhez
Kő nélkül
Anyaga
925 Ezüst
Felületkezelés
Rhódium
5 850 Ft
Összehasonlítás
Raktáron: 1 db
Raktáron
Kedvencekhez
Lápisz
Anyaga
Lápisz + 925 ezüst szerkezet
Felületkezelés
Rhódium
9 850 Ft
Összehasonlítás

Webáruházunk célja, hogy vásárlónikat kiváló minőségű, megfelelő ár-érték arányú ezüst ékszerekkel lássuk el. Az ékszerek fogyasztói ára minden esetben tükrözi annak valós érétkét. Gyakran az egyéb fém ékszerek ára meghaladja az ezüst ékszerekét, de méiért választana bizsut, ha azt nemesfémből is megvásárolhatja?

Bokaláncaink kínálatát úgy állítottuk össze, hogy megjelenjenek benne a klasszikus darabaok, de áruházunk saját kollekciójaként megjelennek a különleges, féldárága kövekből, és valódi Tenyésztett Gyöngyből főzött bokaláncok is. Ezeket damilva vagy cápa zsinórra füztük, és ezüst zárszerkezettel és ezüst hosszabbító szárral láttuk el. Készítésük kis szériában készítjük, ezért megvásárlásával biztos lehet az egyediségében. A színes ásványok kiváló kiegészítő a fürdőruháknak, papucsoknak, nyári viseleteknek. Hisszük, hogy a hölgyek bokája fedetlenül önmagától is gyönyörű, de a bokaláncaink egyikével a figyelem középpontját is elérheti.

Csapatunkkal azon dolgozunk, hogy vásárlóink kívánságait a legjobb tudásunk szerint  szolgáljuk ki. A csomagolás munkánk egyik legforntosabb része, hiszen tujuk, hogy a megerndelt ékszer ajándék lesz Szeretjének, vagy saját magának. Így az általunk használt prémium csillamos díszdoboz biztosan méltó csomagálás lesz az átadásra, vagy az átvételre.

Megrendeléseinket 1 munkanapon belül feldolgozzuk, így  akár a következő munkanapon Önnél lehet, de örömmel állunk rendelkezésére személyesen is a pilismegr endeléseai Lantos Ékszer üzletünkben, ahhol a webáruház ékszereit megtekintheti, megpróbálhatja és megvásárolhatjacsab.

Ékszer webshoppunkban vásárolhat magán személyként is a feltüntetett fogyasztói árakon. Van lehetősége visszatérő vásárlóként, új regisztrálóként, de akár regisztráció nélkül is vásárolni. Amennyiben regisztrál oldalunkra, vásárlásai után 5% értékű levásárolható kuponnal jutalmazzuk.

Ha már megrendelte oldalunkon a kiválasztott ezüst bokaláncot, köszönettel vesszük, ha visszajelez számunknra, elnyerte-e a tetszését. Ha pedig annyira tetszik Önnek is, mint nekünk, akkor hálásak vagyunk, ha az örömét megosztja velünk.