Bokalánc

Ezüst Ékszer webáruházunkban örömmel mutatjuk be bokalánc kínálatunkat. Megtalálhatóak a webshopunkban a klasszikus ezüst láncok, a különleges köves, bógyós vagy lógós darabok, és az egyedi ásványokból fűzött bokaláncok is. Így megtalálhatja Stílusa szerint a legkedvesebb darbot.

Minden bokaláncunk 925 Ezüstből (ásványok esetén ezüst zárszekezettel) készült, a magyar fémjelzési szabályok szerint hozunk forgalomba.

Tovább
Kedvencekhez
PinkOpál Bokalánc
Pink Opál
Anyaga
Pink Opál + 925 Ezüst zárszerkezet
Felületkezelés
Rhódium
9 850 Ft
Összehasonlítás
Raktáron
Kedvencekhez
Prehnit Bokalánc
Prehnit
Anyaga
Prehnit + 925 Ezüst zárszerkezet
Felületkezelés
Rhódium
9 850 Ft
Összehasonlítás

Webáruházunk célja, hogy vásárlónikat kiváló minőségű, megfelelő ár-érték arányú ezüst ékszerekkel lássuk el. Az ékszerek fogyasztói ára minden esetben tükrözi annak valós érétkét. 

Választékunkban pedig úgy alakítjuk, hogy a Hölgyek és Férfiak is megtalálják webáruházunkban a tökéletes ékszert, vagy a tökéletes ajándékot.  Különösen figyelmet fordítunk rá, hogy megfelelő arányban legyenek a népszerű és a különleges és/vagy egyedi darabok.

Csapatunkkal azon dolgozunk, hogy vásárlóink kívánságait a legjobb tudásunk szerint  szolgáljuk ki. A csomagolás munkánk egyik legforntosabb része, hiszen tujuk, hogy a megerndelt ékszer ajándék lesz Szeretjének, vagy saját magának. Így az általunk használt prémium csillamos díszdoboz biztosan méltó csomagálás lesz az átadásra, vagy az átvételre.

Megrendeléseinket 1 munkanapon belül feldolgozzuk, így megrendelése akár a következő munkanapon Önnél lehet, de örömmel állunk rendelkezésére személyesen is a piliscsabai Lantos Ékszer üzletünkben, ahhol a webáruház ékszereit megtekintheti, megpróbálhatja és megvásárolhatja.

Ékszer webshoppunkban vásárolhat magán személyként is a feltüntetett fogyasztói árakon. Van lehetősége visszatérő vásárlóként, új regisztrálóként, de akár regisztráció nélkül is vásárolni. Amennyiben regisztrál oldalunkra, vásárlásai után 5% értékű levásárolható kuponnal jutalmazzuk.

Ha már megrendelte oldalunkon a kiválasztott ezüst bokaláncot, köszönettel vesszük, ha visszajelez számunknra, elnyerte-e a tetszését. Ha pedig annyira tetszik Önnek is, mint nekünk, akkor hálásak vagyunk, ha az örömét megosztja velünk. 

 

 

Tovább