Karkötő

A karkötők, karláncok a Hölygyek és a Férfiak által is igazán kedvelt ékszerek.  Webáruházunkban széles választékkal várjuk Kedves Vásárlóinkat. 

Nyolc kategóriában gyűjtöttük össze a különböző típusú karkötőket, hogy mindenki könnyebben rátaláljon a számára legkedvesebb darabot.  Megtalálhatóak a klasszikus ezüst karláncok ugyanúgy, mint a különleges cirkónia köves, a tenyésztett gyöngy,  az exkluzív drágaköves karkötők, a merev reifek, és a bőr karkötők is.

Tekintse meg Ezüst Karkötő választékunkat, válasszon stílusa szerint.

Rólunk
Ékszerboltunk családi vállalkozásként indult 1997-ben, az azóta is működő piliscsabai üzletünkben . Az elmúlt több mint 20 évben folyamatosan fejlődtünk, bővítettük árukészletünket, és megnyitottuk webáruházunkat is. Üzletünkben nagy hangsúlyt feketetünk az igazi különlegességekre, valamint a pazar választékra.  925 ezüst ékszereinket a magyar fémjelzési szabályok szerint hozzuk forgalomba. Az egyéni vásárlók kiszolgálása mellett, weboldalunk profilja tartozik kisebb és nagyobb ékszerboltok ellátása is, kedvező árú, kiváló minőségő ezüst ékszerekkel.

Csomagolás, szállítási idő

Az ékszerek magas minősége mellett csapatunk kiemelkedő hangsúlyt fektet a megrendelt termékek exkluzív csomagolására. Az ékszereket méretüknek, formájuknak megfelelő ezüst-csillámos dobozba csomagoljuk, hogy méltó eleganciával érkeznek meg vásárlóinkhoz. Így a különleges ékszerdobozba rejtett karkötő igazán páratlan ajándék lehet.
Tudjuk, hogy az idő igen fontos vásárlóink számára, így mindent megteszünk, hogy a beérkezett rendeléseket egy munkanapon belül feldolgozzuk, és gondos csomagolás után átadjuk azt csomagküldő partnerünknek. A GLS biztosítja, hogy a megrendelt ékszerek biztonságban, egy-két nap alatt megérkezzenek Vásárlónkhoz. Több termék egyidejű rendelése esetén lehetőség van arra, hogy azoknak külön-külön díszcsomagolást kérjen.


A karkötők
Karkötőink között megtalálhatóak női és férfi modellek egyaránt. A hagyományos karkötők mellett többek között az édesvízi tenyésztett gyöngy, a merev ezüst karperecek; paua, korall, gyöngyház, shiva, a bőr, karktök  is megtalálhatóak. Összesen 8 fajta karláncot gyűjtöttünk egy csokorba. Vásárlóink körében az opál köves, a cirkónia, és a drága- ásvány köves karkötők is nagy nészerűségnek örvend . Széles választékunkból mindenki megtalálja a számára legtetszetősebbet.


Hogyan rendelhet?
Webáruházunk összeállításánál fokozott figyelmet szenteltünk a vásárlás minden részletére. Könnyen átlátható,  könnyen kezelhető és minden kérdésre választ adó online áruházat álmodtunk meg. Munkánkat és fejleseinket ennek vetjük alá.
Ha karkötőink közül szeretne vásárolni, akkor érdemes választékunkat végignézni, de ha erre nincs alklma, válasszon a típusa szerint, így könnyebben megtalálja a stílusához legjobban illőt. A termékképre kattintva megjelenik a kiválasztott ékszer leírása is. Itt egy kattintással a karkötőt a virtuális kosárba teheti, szükség esetén a karkötő méreténke a kiválasztásával. Vásárláshoz érdemes regisztrálnia, hogy később is áttekinthesse rendelését, de akár regisztráció nélkül is vásárolhat. Az adatok megadása után válszthat fizetési és szállítási módot. A karkötők átvehetőek személyesen üzletünkben is, de egy-két nap alatt a GLS futárszolgálattal is kézbe kaphatja. 

Válogasson karkötőink között, válasszon stílusosan!