Fülbevaló

Knálatunkban az ezüst fülbevalók széles választéka találhatóak meg, melyeket 6 Stílus szerint csoportosítottunk: Cirkónia; Gyöngy; Drágakő, Ásvány; Opá; Korall- Paua- Shiva- Gyöngyház; valamint Karika fülbavalók kategóriájába. Ha nem szeretné az egész kínálatunkat végigböngészni, válasszon a közülük az elképzelésének megfelelően. Készletünkön megtalálja a bedugós (stekkeres), modern francia kapcsos, a klasszikus patetnzáras, az akaszós szerkeztű fülbevalók egyaránt, melyeket- a kategkória kiválasztását követően - a szűrő funkció segítségével külön is megjeleníthet. 

Fülbevalóink -a többi ékszerüknhöz hasonlóan - egytől-egyig 925-ös tisztaságú ezüstből készülnek, melyeket a magyar fémjelzési szabályok szerint hozunk forgalomba.

Tekintse meg fülbevaló választékunkat, és válasszon stílusa szerint!

Tovább

Rólunk

Családi vállalkozásunk 1997-óta foglalkozik arany és ezüst ékszerekkel. Ékszerüzletünk Piliscsabán található, ahol az ékszerek forgalmazásán túl azok készítése és javítása is profilunk közé tartozik. Termékeinket elsősorban interneten keresztül értékesítjük, de azok személyesen is megtekinthetőek, megvásárolhatóak Üzletünkben.

Weboldalunk célja elsősorban kisebb és nagyobb ékszerboltok ellátása, kedvező árú, minőségi ezüst ékszerekkel. Azonban vannak új és visszatérő, egyéni vásárlóink, akiket szintén nagy örömmel szolgálunk ki. A fülbevalóink nemcsak hazánkból, hanem más külföldi országokból is érkeznek, úgy mint Olaszország vagy Thaiföld. Ékszereink egytől egyig a NEHITI (Nemesfém Hitelesítési Hivatal) ellenőrzésével és engedélyével hozunk forgalomba.

Csapatunkkal azon dolgozunk, hogy vásárlóink kívánságait a legjobb tudásunk szerint  szolgáljuk ki. Kellő figyelmet fordítunk a csomagolásra, hogy ékszereink a megfelelő ékszerdobozban és biztonságban érkezzenek meg a megrendelőinkhez. Ezüst-csillámos ékszerdobozainkban, méltó eleganciával adhatja át szerettének a gondosan kiválasztott ékszert. A csomagolás méretét mindig az adott ékszerhez igazítjuk. Több termék egyidejű rendelése esetén lehetőség van arra is, hogy azoknak külön-külön díszcsomagolást kérjen.

Fülbevalók tárháza

Webáruházunk kínálata csak töredéke nagyker választékunknak, de azon dolgozunk, hogy minél több fülbevaló kerülhessen fel az oldalunkra is. Kollekciónkban valódi különlegességek is megtalálhatóak. A klasszikus karikafülbevalók mellett a valódi köves ékszerek és ásványfülbevalók is igen keresettek. A rendkívüli, édesvízi tenyésztett gyöngyből készült ékszerek mellett kék, fehér és rózsaszín színben is megtalálható opál- és cirkóniaköves fülbevalók is örök kedvencek.

Oldalunkon különböző stílusú és szerkezetű fülbevalók között válogathat, így ízlése szerint a bedugós, patentzáras, francia kapcsos vagy akasztós fülbevaló mellett is dönthet. Széles választékunkból mindenki megtalálhatja a számára legtetszetősebb és legkedvesebb ékszert.

Hogyan rendelhet?

Webáruházunk oldalainak felépítése vásárlóink kényelmét szolgálja, hogy gyorsan megtalálják a keresett terméket, illetve a vásárlási, szállítási, fizetési feltételeket is, amelyek a lap alján mindenhol megtalálhatóak.

Ha van elképzelése, akkor az oldalunkon kiválaszthatja, hogy melyik típusú fülbevalók közül szeretne választani. Ha a képre kattint, a felugró ablakban a kategóriába tartozó összes fülbevalót megleli. Itt végiglapozva az oldalakon, kiválaszthatja, hogy melyik illik Önhöz legjobban, melyiket szeretné megvásárolni.

Ha kiválasztotta az ékszert, tegye a kosárba. Ha szeretne, lehetőség van tovább barangolni és vásárolni az oldalunkon, de ha csak a kiválasztott fülbevalót szeretné megrendelni, akkor a virtuális kosárral továbbmehet a pénztárhoz, így meg tudja rendelni azt.

Van lehetőség visszatérő vásárlóként, új regisztrálóként, de akár regisztráció nélkül is vásárolni. Az adatok megadásával és az általános szerződési feltételek elfogadása után kiválaszthatja a fizetési módot. Gyakorlatilag minden fizetési lehetőség adott. Vevőink utalhatnak előre, fizethetnek bankkártyával vagy utánvétellel, de akár készpénzben is ékszerüzletünkben személyes átvétel esetén. Partnerünk, a GLS futárszolgálat gyorsan és biztonságban repíti a megvásárolt ékszereket vásárlóinkhoz. Mivel a beérkező rendeléseket 1 munkanapon belül feldolgozzuk, ezért a szállítás sem vesz igénybe több időt 1-2 munkanapnál.

Örömmel vesszük, ha átvétel után jelzi felénk, hogy elnyerte-e teszését a megrendelt fülbevaló! 

Használja egésszéggel, és leleje nagy örömét benne!

Tovább