Fülbevaló

Üdvözöljük online Ezüst Fülbevaló kínálatunkban!!

A feltüntetett darabárak 1 pár fülbevalóra vonatkoznak! 

A választékot úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja a számára legmefelelőbb darabot!  
Így az Ezüst Fülbevalókat 
6 stílus szerint csoportosítottuk:

Cirkónia köves Fülbevalók, Édesvízi Tenyésztett Gyöngy Fülbevalók, Ásvány és Drágaköves Fülbevalók, Opál köves Fülbevalók, Korall- Paua- Shiva- Gyöngyház Fülbevalók, valamint a Karika Fülbevalókkategóriájába!

Használja a termék szűrő funkciót, és a zárszerkezet típusa szerint is nézelődhet, mint a bedugós (stekkeres), modern francia kapcsos, a klasszikus patetnzáras, az akaszós szerkeztű fülbevalók között!

Fülbevalóink - a többi ékszerüknhöz hasonlóan -  egytől-egyig 925-ös tisztaságú ezüstből készülnek, melyeket a magyar fémjelzési szabályok szerint hozunk forgalomba.

Tekintse meg ezüst fülbevaló választékunkat és válasszon stílusosan!

Fülbevaló kínálatunkról

Ezüst fülbevaló kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja stílusához, személyiségéhez, az alkalomhoz legjobban illő darabot. Megtalálhatóak az olyan klasszikus fülbevalók, minta a karika fülbevaló, vagy mint a köves bedugós fülbevalók. Mind e mellett az alkalmi viseletre is gondoltunk, így a különleges fülbevalók egész sora áll minden korosztály rendelkezésére. Az ásványok, drága kövek szerelmeseit is nagy választékkal tudjuk kiszolgálni. Büszkén kijelenthetjük, hogy a drágaköves, ásványköves fülbevaló kínálatunk hazai viszonylatban egyedül álló, melyben a smaragd, rubin, zafír, mellett a másodlagos drágakövek, a topáz, gránát, citrin, ametiszt, holdkő, labradorit, borostán, és sok-sok egyéb ásvány is megjelenik. Fülbevaló kínálatunk egyik legkedveltebb fajtája a gyöngy fülbevaló, mely a különböző méretű, színű édesvízi tenyésztett gyönggyel érhető el. A tenyésztett gyöngy fülbevalókat bedugós és patentzáras kivitelben, hazai gyártásban készítjük. A fülbevalók jelentős részéhez komplett szetteket is össze tud válogatni, hiszen a medálok, nyakláncok, gyűrűk, karkötők hatalmas választéka áll vásárlóink rendelkezésére, így saját kollekciók is könnyedén állíthatóak össze.

Oldalunkon különböző zárszerkezet szerint is válogathat a fülbevalók között. A szűrő funkció segítségével ízlése szerint a bedugós (stekkeres), patentzáras, francia kapcsos vagy akasztós fülbevalók jeleníthetőek meg. Széles választékunkból mindenki megtalálhatja a számára legtetszetősebb és legkedvesebb ékszert, melyet 1 napos átfutással, közvetlenül nagykereskedelmi készletünkről rendelhet meg.

Szenvedélyesen bánunk az ékszerekkel, a fülbevalókkal, mely nem csak az ékszerek szeretetét tükrözi, hanem tisztában vagyunk azzal, hogy a Vásárlóink ezt az egyik legszemélyesebb tárgyukként, a saját szépségüknek, stílusuknak a kifejezéseként fogják viselni. Ezért megtisztelő számunkra, he ennek az igazán személyes ékszernek a vásárlásához a mi áruházunkat, a mi kínálatunkat, a mi közreműködésünket választja. Örömmel állunk rendelkezésére, és bízunk benne, hogy Ön is nagy-nagy örömét leli a tőlünk megrendelt fülbevalójában. 

Rólunk

Családi vállalkozásunkat 1997-ben alapítottuk, és azóta foglalkozunk arany és ezüst ékszerekkel. Üzletünk Piliscsabán található, ahol az ékszerek forgalmazásán túl azok készítése és javítása is profilunk közé tartozik. Fülbevalóinkat, ékszereinket elsősorban interneten keresztül értékesítjük, de azok személyesen is megtekinthetőek, megvásárolhatóak Üzletünkben.

Weboldalunk elsődleges célja elsősorban kisebb és nagyobb ékszerboltok ellátása, kedvező árú, minőségi ezüst ékszerekkel. Azonban vannak új és visszatérő, egyéni vásárlóink, akiket szintén nagy örömmel szolgálunk ki. A fülbevalóink nemcsak hazánkból, hanem más külföldi országokból is érkeznek, úgy mint Olaszország, Lengyelország, Thaiföld vagy Kína. Ékszereink egytől egyig a NEHITI (Nemesfém Hitelesítési Hivatal) ellenőrzésével és engedélyével hozunk forgalomba.

Csapatunkkal azon dolgozunk, hogy vásárlóink fülbevaló keresletét a legjobb tudásunk szerint szolgáljuk ki. Kellő figyelmet fordítunk a csomagolásra, hogy ékszereink a megfelelő ékszerdobozban és biztonságban érkezzenek meg a megrendelőinkhez. Ezüst-csillámos ékszerdobozainkban, méltó eleganciával adhatja át szeretettjének a gondosan kiválasztott fülbevalót. A csomagolás méretét mindig az adott ékszerhez igazítjuk. Több termék egyidejű rendelése esetén lehetőség van arra is, hogy azoknak külön-külön díszcsomagolást kérjen.

Hogyan rendelhet?

Webáruházunk oldalainak felépítése vásárlóink kényelmét szolgálja, hogy gyorsan megtalálják a keresett ékszert, illetve a vásárlási, szállítási, fizetési feltételeket is, amelyek a lap alján mindenhol megtalálhatóak.

Ha van elképzelése, akkor az oldalunkon kiválaszthatja, hogy melyik típusú fülbevalók közül szeretne választani. Ha a képre kattint, a felugró ablakban a kategóriába tartozó összes fülbevalót megjelenik. Itt áttekintve a több oldalas kínálatunkat, kiválaszthatja, hogy melyik illik Önhöz legjobban, melyiket szeretné megvásárolni.

Ha kiválasztotta a fülbevalót, a kék ikonnal virtuális kosarába helyezheti. Természetesen lehetősége van tovább válogatni és vásárolni az oldalunkon, de ha csak a kiválasztott fülbevalót szeretné megrendelni, akkor tovább léphet a pénztárhoz, ahol a számlázási és szállítási adatok megadását követően választhat a szállítási és fizetési módok között.

Van lehetőség visszatérő vásárlóként, új regisztrálóként, de akár tud regisztráció nélkül is vásárolni. Az adatok megadásával és az általános szerződési feltételek elfogadása után kiválaszthatja a fizetési módot. Választhatja az előre utalást, fizethetnek bankkártyával vagy utánvétellel, de akár készpénzben is ékszerüzletünkben személyes átvétel esetén. Partnerünk, a GLS futárszolgálat gyorsan és biztonságban 1 napos átfutással szállítja le a megvásárolt fülbevalókat, ékszereket vásárlóinkhoz. Mivel a beérkező rendeléseket 1 munkanapon belül feldolgozzuk, ezért a legtöbb esetben a fülbevalók már a következő munkanapon megérkeznek vásárlóinkhoz. Tudjuk, hogy izgatottan várják a megérkezését, mint ahogy mi is.

Örömmel vesszük, ha átvétel után jelzi felénk, hogy elnyerte-e teszését a ülbevaló! 

Használja egésszéggel - Ön, vagy az Ön által megajándékoztt - az új ezüst fülbevalóját, és leleje nagy-nagy örömét benne!