Ásvány- és Drágaköves ezüst gyűrűk

Ékszer webáruházunk egyik fő célja, hogy széles körben bemutassunk olyan különleges, egyedi ékszereket, mint a Holdkő, a Labradorit, az Ónix, vagy a Rózsakvarc gyűrűk!  Különleges drágakő-gyűrű választékunkban megtalálható a borostyán, a larimar és a topáz is.  Többségük egyedi darab, de néhányuk kis-szériás gyártásból származik, melyekből méretválasztékot is tudunk biztosítani.

A szűrőfunkció segítségével keresehet a kövek szerint, illetve kereshet a gyűrű mérete szerint egyaránt. Ha még nem ismeri, kattintson ide: Mi a gyűrűméretem?

Minden gyűrűnk 925 Ezüsttel készül, melyek a hatályos magyar fémjelzési szabályozás szerinti fémjellel vannak ellátva.

Válogasson kínálatunkban, válasszon stílusosan! 

ÚJ
Raktáron
Kedvencekhez
Mabe-gyöngy Ezüst gyűrű
Mabe Gyöngy
Gyűrűméret
54, 55, 57, 60
Anyaga
925 Ezüst
29 500 Ft
Összehasonlítás

A megrendeléseinket 1 munkanapon belül feldolgozzuk, így a kiválasztt gyűrűjét díszdobozban, 1-2 munkanapon belül megküldjük Önnek. Az általunk biztosított diszdoboz nem csak az ékszer védelmét szolagálja, hanem az méltó egy különleges alkalmi ajándék díszcsomagolásának is. 

Az ásványok, drágakövek eredetiségét szavatoljuk, melyekre 3 év pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! 

A Ékszerekben foglalt valódi kövek tartósságát nem érheti kritika, hiszien azok immár többmillió évesek, de hogy a hsználatban is sokáig szépek, sértetlenek maradjanak, némi figyelmet és gondoskodást igényelnek! Szakmai szempontokat figyelembe véve egy ékszert sem ajánlhatunk éjjel-nappali viseletre, így a valódi köves gyűrűinket sem. De ha vigyáz rá, és az aktív fizikai mozgások esetén biztosnságban tartja, akkor egy életre szóló gyönyörű ékszert, és egy misztikus, segítő ásványt kap egy ilyen gyűrűvel.

Ékszer webshoppunk kínálatának köszönhetően egy-egy ásvánnyal vagy drágakővel egyedi szetteket is alkothat. Válaszon gyűrűje mellé drágaköves medált, nyakláncot, garnitúrát vagy karkötőt. 

Kérdése, észreveétele kapcsán webshoppunk elérhetőségein örömmel állunk rendelekzésére!