Cirkónia köves gyűrűk

Webshoppunkban a brillináns csiszolású cirkónia kövekkel díszített gyűrűk nagy választéka található meg.

A cirkónia egy olyan mesterségesen előállított kristály, mely megfizethető áron képes pótolni a gyémánt ékszerek fényét, szépségét. Ezért is jellemzőek ebben a kategórában az egy köves szoliter gyűrűk, de megtalálhatóak oldalunkon az extravagáns, sok köves darabok is. Webáruházunkban igyekszünk vékony és a szélesebb kezű Hölgyeknek is megfelelő gyűrű-választékot kínálni. 

Ha ismeri a méretét, használja a szűrő funkciót, így megtekinti az összes gyűrűt a méretében.  Ha nem ismeri a gyűrméretét, kattintson ide: Mi a gyűrűméretem?

Minden gyűrűnk 925 Ezüstből készült, melyek a hatályos magyar fémjelzési szabályok szerint fémjelzéssel  vannak ellátva. A cirkónia köves gyűrűink róduim felületkezeléssel is el vannak látva, melyek a extra fényük mellett az ezüstöt is megvédik az esetleges elszineződéstől.

Válasszon gyűrűt stílusa szerint! 

Raktáron
Kedvencekhez
Fényes-Matt Ezüst gyűrű Cirkónia hullámmal
cirkónia
Gyűrűméret
55, 56, 57, 59, 61, 63, 66
Anyaga
925 Ezüst
17 850 Ft
Összehasonlítás
Raktáron
Kedvencekhez
Cirkónia köves gyűrű navett
cirkónia
Gyűrűméret
54, 55, 56, 57, 59
Anyaga
925 Ezüst
6 950 Ft
Összehasonlítás
Raktáron
Kedvencekhez
cirkónia
Gyűrűméret
52, 53, 54, 55, 56, 57
Anyaga
925 Ezüst
5 850 Ft
Összehasonlítás
Raktáron
Kedvencekhez
Cirkónia köves gyűrű navett
cirkónia
Gyűrűméret
50, 52, 54, 55, 58, 60
Anyaga
925 Ezüst
7 850 Ft
Összehasonlítás

Ha megtalálta a megfelelő darabot, a méret kiválasztásával helyezze kosarában. Ezt követően eldöntheti, hogy webáruházunkban tovább válogat a cirkónia köves medálok, fülbevalók vagy karkötők között, vagy a "Tovább a kosárhoz" gomb megnyomásával továbbléphet, hogy kiválassza a kívánt szállítási és fizetési módokat.

Mviel webáruházunk minden ékszere a saját készletünknön rendelkezésre áll, a megrendeléseket pedig 1 munakanpon belül feldolgozzuk, így az új gyűrűje 1-2 napon belül kézbesítésre kerül. Az ékszereket elegáns díszdobozba csomaguljuk, mely ajándékozás esetén is méltó csomagolást biztosít. Ha pedig a megrendelt gyűrű mérete nem lett megfelő, azt díjmentes oda-vissza szállítással kicseréljük Önnek. 

Ékszereinket személyesen is megtekinthei piliscsabai Üzletünkben, de mivel az üzlet készlete nem azonos a webáruházéval, így érdemes érkezését előre jeleznie. Az elektronikus fizetés lehetősége az Üzletünkben, a futárnál és a webes felületen is a rendelkezésére áll.

Amennyiben kérdése merül fel, webáruházunk elérhetőségein örömmel állunk rendelkezésére!