Cirkónia köves gyűrűk

Webshoppunkban a brillináns csiszolású cirkónia kövekkel díszített gyűrűk nagy választéka található meg.

A cirkónia egy olyan mesterségesen előállított kristály, mely megfizethető áron képes pótolni a gyémánt ékszerek fényét, szépségét. Ezért is jellemzőek ebben a kategórában az egy köves szoliter gyűrűk, de megtalálhatóak oldalunkon az extravagáns, sok köves darabok is. Webáruházunkban igyekszünk vékony és a szélesebb kezű Hölgyeknek is megfelelő gyűrű-választékot kínálni. 

Ha ismeri a méretét, használja a szűrő funkciót, így megtekinti az összes gyűrűt a méretében.  Ha nem ismeri a gyűrméretét, kattintson ide: Mi a gyűrűméretem?

Minden gyűrűnk 925 Ezüstből készült, melyek a hatályos magyar fémjelzési szabályok szerint fémjelzéssel  vannak ellátva. A cirkónia köves gyűrűink róduim felületkezeléssel is el vannak látva, melyek a extra fényük mellett az ezüstöt is megvédik az esetleges elszineződéstől.

Válasszon gyűrűt stílusa szerint! 

Tovább

Ha megtalálta a megfelelő darabot, a méret kiválasztásával helyezze kosarában. Ezt követően eldöntheti, hogy webáruházunkban tovább válogat a cirkónia köves medálok, fülbevalók vagy karkötők között, vagy a "Tovább a kosárhoz" gomb megnyomásával továbbléphet, hogy kiválassza a kívánt szállítási és fizetési módokat.

Mviel webáruházunk minden ékszere a saját készletünknön rendelkezésre áll, a megrendeléseket pedig 1 munakanpon belül feldolgozzuk, így az új gyűrűje 1-2 napon belül kézbesítésre kerül. Az ékszereket elegáns díszdobozba csomaguljuk, mely ajándékozás esetén is méltó csomagolást biztosít. Ha pedig a megrendelt gyűrű mérete nem lett megfelő, azt díjmentes oda-vissza szállítással kicseréljük Önnek. 

Ékszereinket személyesen is megtekinthei piliscsabai Üzletünkben, de mivel az üzlet készlete nem azonos a webáruházéval, így érdemes érkezését előre jeleznie. Az elektronikus fizetés lehetősége az Üzletünkben, a futárnál és a webes felületen is a rendelkezésére áll.

Amennyiben kérdése merül fel, webáruházunk elérhetőségein örömmel állunk rendelkezésére!

Tovább