Cirkónia köves ezüst fülbevalók

Cirkónia köves Ezüst Fülbevaló a Női ékszertár egyik legnépszerűbb darabja, a mindennapos viselet szerves része. A Hölgyek tetszőlegesen váltogathatják őket az alkalomnak, a ruhának, az egyéb kiegészítőknek megfelelően, vagy csak úgy a kedvünk, hangulatuk szerint egyaránt. A webáruházunk kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy mindenki, minden alkalomra megtalálja a számára legmegfelelőbb darabot!

A szűrő funkció segítségével könnyebben megtalálhatja kedvencét, a Bedugós (stekkeres), Patentzáras, Francai-kapcsos, vagy az Akasztós fülbevalók között. 

Mint minden ékszerünk, a Cirkónia Köves Fülbevalóink is egytől egyig 925 ékszer-ezüstből készültek, melyeket a hatályos magyar fémjelzési szabályoknak megfelelően hoztunk forgalomba.

Fülbevalóink túlnyomó többsége ródium bevonattal van ellátva, mely nemcsak különleges fehér fényt biztosít az ékszereknek, de megvédi őket az esetleges elszíneződéstől is. 

Válogasson cirkónia köves fülbevalóink kínálatából, válasszon Stílusa szerint!

Raktáron: 1 db
Raktáron
Kedvencekhez
cirkónia
Fülbevaló szerkezete
Bedugós (stekker)
Anyaga
925 Ezüst
4 950 Ft
Összehasonlítás

Cirkónia köves Ezüst Fülbevalóinkat, mint minden ékszerünket, különleges díszdobozban küldünk meg Önnek, mely alkalamas díszcsomagolás továbbajándékozás esetén is. 

Ékszer Webshop kínálatunk - kivétel nélkül - hazai készletezésünkben szerepel, melyet akár megtekinthet, megpróbálhat piliscsabai Üzletünkben (Lantos Ékszer, Piliscsaba, templom tér 11.) Megrendeléseinket 1 munkapon belül feldolgozzuk, így akár a következő napon már Önnél lehet!

Amennyiben az Ezüst Fülbevalója mégsem felel meg elképzelésének, élhet ingyenes cseregaranciánkkal is. Ez esetben ingyenesen biztosítjuk a fülbevalók oda-vissza szállíátsát!

Tekintse megy köves fülbevaló választékunkat, és válssazon Stílusa szerint!