Cirkónia köves ezüst fülbevalók

Cirkónia köves Ezüst Fülbevaló a Női ékszertár egyik legjellemzőbb és legváltozatosabb eleme!

A mindennapos viselet része, melyet tetszőlegesen váltogatunk az alkalmomnak, a ruhánknak, a kiegészítőinknek, vagy a kedvünknek megfelelően...

A webáruházunk kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy mindenki, minden alkalomra megtalja - Stílusa szerint - a legmegfelelőbb darabot! Legyen szó munkanapról, vagy az Év Eseményéről! 

A szűrő funkció segítségével keresse meg kedvencét a Bedugós (stekkeres), Patentzáras, Francai kapcsos, vagy az Akasztós fülbevalók között. 

Mint minden ékszerünk, a Cirkónia Köves Fülbevalóink is 925 ékszer-ezüstből készültek, melyeket a hatályos magyar fémjelzési szabályoknak megfelelően hoztunk forgalomba.

Fülbevalónik túlnyomó többsége ródium bevonattal van ellátva, mely nemcsak különleges fehér fényt biztosít az ékszereknek, de megvédi őket az esetleges elszíneződéstől is. 

Tovább

Cirkónia köves Ezüst Fülbevalóinkat, mint minden ékszerünket, különleges díszdobozban küldünk meg Önnek, mely alkalamas díszcsomagolás továbbajándékozás esetén is. 

Ékszer Webshop kínálatunk - kivétel nélkül - hazai készletezésünkben szerepel, melyet akár megtekinthet, megpróbálhat piliscsabai Üzletünkben (Lantos Ékszer, Piliscsaba, templom tér 11.) Megrendeléseinket 1 munkapon belül feldolgozzuk, így akár a következő napon már Önnél lehet!

Amennyiben az Ezüst Fülbevalója mégsem felel meg elképzelésének, élhet ingyenes cseregaranciánkkal is. Ez esetben ingyenesen biztosítjuk a fülbevalók oda-vissza szállíátsát!

Tekintse megy köves fülbevaló választékunkat, és válssazon Stílusa szerint! 

 

 

Tovább