Fülbevalók

Tekintse meg fehér vagy színes Cirkónia kővel készült, Ezüst köves fülbevalóinkat!

A cirkónia kő - brillináns csiszolásának köszönhetően - gyönyörű fényjátékot biztosít a fülbelólanak. 

Legtöbbjük mégis alkalmas a mindennapos viselésre, de megtalálható kínálatunkban a különleges alkalmakra szánt darabok is.

A köves fülbevalónik többsége ródiumozott felületű, mely megvédi az élkszert az elszineződéstől, megjelenésének pedig magas fehér fényt biztosít. 

A szűrő funknció segítségével kereshet a Bdugós (stekkere), Francia-kapcsos, Patentzáras és Akasztós kivitelek között.

A Cirkónia köves fülbevalóink kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalja Stílusa szerint a legmegfelelőbb darabot!

Minden ékszerünk, így a Cirkónia Köves Fülbevalóink is 925 ezüstből készültek, melyeket a hatályos magyar fémjelzési szabályoknak megfelelően kerültek forgalomba.

Köves Ezüst Fülbevalóinkat elegáns díszdobozban adjuk fel megrendelőinknek,  mely különleges díszcsomagolás továbbajándékozás esetén is. 

Ezüst Fülbevalóink saját, hazai készletünkön a rendelkezérée állnak,  mely megtekinthető kisker Üzletünkben, a Lantos Ékszer boltban. (Piliscsaba, templom tér 11.)

A beékezett megrendeléseinket 1 munkapon belül feldolgozzuk, így a megtendelt fülbevalója akár a következő munkap kiszállíátsra kerülhet.

A forgaloma hozott Ezüst Ékszereink kiválló minőségűek, de amennyiben mégsem felel meg elképzelésének, lehet ingyens visszaszállíásukkal vagy cseregaranciánkkal.

Tekintse megy Cirkóni köves ezüst fülbevaló választékunkat, és válssazon közöttük Stílusa szerint!