Holdkő ezüst karkötő - navett kövekkel

Holdkő ezüst karkötő - navett kövekkel

Holdkő ezüst karkötő navett kövekkel

Ezüst karlánc, 8 db navett, domború, kaboson csiszolású, holdkő ásvánnyal. 
Foglalatuk letisztult, ezüst.
A kövek mérete ~12x6 mm, magassága foglalattal együtt ~6 mm.
A karlánc hossza ~19,5 cm +0,5 cm hosszabbító lánccal.
A valódi ásványokra jellemzően a holdkő kékes árnyalata kövenként-karlánconként változó lehet!


Ezt az ékszert exkluzív ajándékdobozban küldjük meg az Ön részére!*

Az ékszerdoboz a termék elválaszthatatlan részét képezi, mely nem csak a szép csomagolást, de a biztonságos szállítást is szolgálja.

Az ékszerdoboz külleme, mérete és formája a megrendelt ékszer/ek fajtája, mérete, értéke szerint eltérhet. Amennyiben több ékszert rendel, és a csomagolásukat termékenként külön kéri, kérjük, igényét jelezze felénk a megrendelőlap megjegyzés rovatában.

*Viszonteladó partnereinkre nem vonatkozik!

Kő:
Holdkő
Karlánc méret (cm) :
20+05
Felületkezelés:
nincs
Zárszerkezet:
karabiner
Anyaga:
925 Ezüst
25 950 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Holdkő a nőiesség köve

Ez a csodálatos kő a hold fényét és a nőiesség erejét sugározza magából.

Mint a hold, segíti a víz egészséges áramlását, elősegíti a folyadékegyensúlyt, segít kiegynelíteni az energiákat. Jótékonyan hat az egész testre, kiváltképp a mirigyrendszerre. Számíthatunk rá a ciklusok harmonizálásában,  a hormonháztartás kiegyensúlyozásában.

Segít a testi és szellemi termékenységben. Fogékonnyá tesz a gyermkeáldásra, segíti a szülést, mint ahogy a kreatív, intuitív munkavégzést is. Vitalizál, fiatalít, hidratál, javítja az intuiciót, csillapítja a stresszt és annak káros hatásait. Kiegyensúlyoz és erővel tölt el.

Csakra: harmadik szem, napfonat, kauzális, szóma

A holdkő angyala: Haniel Arkangyal 

Világoskék fényével és a nőiesség erejével gyógyít.  

A felsőbb tudatot összekapcsolja a földi énünkkel. Elvezet önmagunkhoz, miközben nyugalommal és a magabiztosság erejével tölt fel. Segít, hogy felvállaljuk képességeinket, erőnket, és kibontakoztassuk személyiségünket.

A holdkő tiszítása, feltöltése, programozása:

Mint minden ásványt, a holdkövet is érdemes használat előtt megtisztítanunk, feltöltenük és programoznunk.

A tisztítás történhet vízzel: pár pecig hideg folyóvíz alá tesszük, miközben elképzeljük, hogy minden idegen energia távozik a kőből.

A holdkövet a hold fényében töltsük fel! Ehez elegendő kitennünk az ablakpárkányra, lehetőség szerint ezt időzítsük az újhold vagy telihold idejére.

A követ ezek után programozzuk, azaz a követ kezünkben tartva kifejezzük szándékunat, hogy miben várjuk az ásvány (vagy az ásványhoz tartozó Angyalok) segítségét. 

Ezek után használjuk rendeltetés szerűen, ügyelve rá, hogy más ne érjen hozzá. Ha  ez megtörténik, tisztítsuk meg újra kövünket / ékszerünket.

A kő energetikai tisztítását és feltöltését bizonyos időközönként célszerű újra megismételnünk. Ez lehet havonta, de nagyobb igénybevétel esetén hetente, vagy akár hetente többször. Ügyeljünk rá, hogy más ne érjen a kövünkhöz.

Csodás gyógyulást kívánunk ezzel a gyönyörű kővel!


 

 

Adatok
Cikkszám
JAKLHK005
Státusz
Raktáron    
olcsobbat.hu