Kelta "Hatalmas Sárkány" - ezüst medál

Raktáron

Kelta "Hatalmas Sárkány" -  ezüst medál 

Átmérője: 30 mm

Kelta eredetű, védelmező sárkány talizmán.

Összhangba hoz a természettel és támogat mind a 4 elem erejével.

Képes kiegyensúlyozni ez elemek hatását, így teremtve harmóniát. 

Felszabadítja erődet, hogy azt magad és mások, védelmére fordíthasd, mindaddig, míg az becsülettel, lovagiassággal és tisztelettel párosul - Gaia, embertársaink, és minden létező iránt egyaránt! 

 

A Hatalmas Sákrány tanítása:

"A Föld Szelleme tiszta hangon szól hozzád. Légy egy a Természettel, a világgal, kívül is, és belül is. Mérhetetlenül sok erő van benned és ez nagy örömet hozhat neked is, a körülötted élőknek is, ha segítesz nekik ezzel. Ha ráébredsz belső erődre, és engeded, hogy az természetesen nyilvánuljon meg, könnyebben változtathatsz életed azon területein, melyekkel jelenleg nem vagy elégedett. A Nagy Sárkány a Természettel való kapcsolatodról tanít téged. Sokkal több időt tölts a természetben, ami felszabadítja a te erődet is. Jelen lecke: A méltóság. Értékeld magad, húzd ki magad, tudd, hogy különleges ember vagy. Bármilyen helyzetbe is kerültél, légy tudatában annak, hogy az isteni erők, melyek benned lakoznak, minden helyzetet sikerre visznek. Higgy és bízz!"

forrás: holdtemplom.hu

 


Megrendelését Ajándék, csillámos Ékszerdobozbozban küldjük meg Önnek! (Több ékszer rendelése esetén jelezze,  ha külön-külön csomagolást kér.)

Ékszer adatai:

Kő nélkül
Anyaga
925 Ezüst
Felületkezelés
Antikolt
Várható szállítás
2021.10.22
18 250 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ha regisztrál, a vásárlás után járó pontok értéke: : 548 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről